Uncategorized

Toneelvereniging Lesturgeon is er klaar voor

Toneelvereniging Lesturgeon is na maanden repeteren bijna klaar voor een drietal voorstellingen in de Tippe in Vledder. Op zaterdag 27 januari, 3 februari en 10 februari zullen zij het publiek gaan vermaken met hun blijspel dat zich dit jaar afspeelt op de Eerste Hulp van een klein ziekenhuis.

Lesturgeon staat al sinds 1884 in Vledder op de planken en trekt jaarlijks driemaal een volle zaal. Dit jaar zullen de spelers het stuk ‘Extra hulp op de Eerste Hulp’ ten tonele brengen. Het belooft een hilarisch stuk te worden waarin een aftredende dokter de nieuwe schoonmaker als zijn vervanger aanziet. Dit jaar wordt er gespeeld door Albert Trompetter, Lieneke Veenman, Jannie Pals, André Smink, Roelie Kuiper, Martijn Blum, Patrick de Haan, Miranda Nijenbanning en nieuwkomer Marjolein Tissingh. Arend-Jan Blomsma (regisseur), Rini Kok (souffleur), Jan Hoogenkamp (inspiciënt), Mart Beun en Hendrik Dooren (licht en geluid) zijn ook dit jaar weer achter de schermen betrokken.

Kaarten

De voorverkoop is dit jaar op 20 januari bij Albert Trompetter (Kreuzeveen 43) en Jannie Pals (Pr. Beatrixstraat 2) tussen 10:00 en 12:00 uur in Vledder. Daarna zijn de kaarten bij deze adressen en aan de zaal verkrijgbaar. De kaarten voor de eerste twee voorstellingen zijn inclusief muziek na de tijd. Op 27 januari zal de muziek weer als vanouds zijn. Op 3 februari staat er dit jaar wat nieuws op het programma wat jong en oud zal aanspreken.

Theaterdiner.

Ook dit jaar is het mogelijk om tegen een speciaal tarief een entreekaart mét diner bij de Tippe te verkrijgen. Het diner zal om 17:00 uur starten voorafgaand aan de avondvoorstellingen op 27 januari en 3 februari. Op 10 februari zal het diner geserveerd worden na de middagvoorstelling. Reserveren is noodzakelijk en kan bij Jannie Pals: 0521-382700.

Meer informatie: www.lesturgeon.nl en via Facebook.

Reacties uitgeschakeld voor Toneelvereniging Lesturgeon is er klaar voor