Uncategorized

Toneelvereniging Lesturgeon biedt ‘Extra hulp op de Eerste Hulp’

Toneelvereniging Lesturgeon stond afgelopen weekend voor een volle zaal op het podium met hun eerste uitvoering van ‘Extra hulp op de Eerste Hulp.’

Nog tweemaal is dit blijspel te bewonderen: op zaterdag 3 februari om 20.00 uur en op 10 februari om 14.00 uur.

Dat het een hilarisch stuk is, was te horen aan de vele lachsalvo’s uit de zaal. Dit jaar wordt er gespeeld door Albert Trompetter, Lieneke Veenman, Jannie Pals, André Smink, Roelie Kuiper, Martijn Blum, Patrick de Haan, Miranda Nijenbanning en nieuwkomer Marjolein Tissingh. Arend-Jan Blomsma (regisseur), Rini Kok (souffleur) en Jan Hoogenkamp (inspiciënt), Mart Beun en Hendrik Dooren (licht en geluid) zijn ook dit jaar weer achter de schermen betrokken. Er zijn nog een aantal kaarten voor 3 en 10 februari aan de zaal verkrijgbaar.

Theaterdiner
De eerste gasten hebben afgelopen weekend genoten van het theaterdiner in het prachtig vernieuwde restaurant van de Tippe. Ook de komende twee zaterdagen is het mogelijk om tegen een speciaal tarief een entreekaart mét diner bij de Tippe te verkrijgen. Het diner zal om 17.00 uur starten voorafgaand aan de avondvoorstellingen op 3 februari. Op 10 februari zal het diner geserveerd worden na de middagvoorstelling. Reserveren is noodzakelijk en kan bij Jannie Pals: 0521-382700.

Meer informatie: www.lesturgeon.nl en via Facebook.

www.steenwijkercourant.nl/nieuws/regio/525392/toneelvereniging-lesturgeon-biedt-extra-hulp-op-de-eerste-hulp.html

Reacties uitgeschakeld voor Toneelvereniging Lesturgeon biedt ‘Extra hulp op de Eerste Hulp’