Uncategorized

Lesturgeon gaat weer de planken op

Vledder – Souffleren, acteren, regisseren, repeteren. Nog een paar dagen studeren en dan gaat toneelvereniging Lesturgeon uit Vledder het proberen. Vanaf 26 januari staan ze weer driemaal op de bühne in de Tippe in Vledder. Dit jaar met het blijspel ‘ ’t Is ‘bingo’ op de camping’ van Evelien Evers.

In het blijspel gaat Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij is geen liefhebber van kamperen en dat wordt al snel duidelijk. Hij moppert dan ook op alles en iedereen. Als hij geconfronteerd wordt met buren waar hij liever niet mee te maken heeft, is het voor Jos snel bekeken en wil hij naar huis. Zijn vrouw Ina kan er voor zorgen dat hij de vakantie tóch een kans geeft, maar of dat de juiste beslissing is..

Er zijn kaarten verkrijgbaar voor zaterdag 26 januari en 2 februari met aanvangstijd 20.00 uur en voor zaterdag 9 februari om 14.00 uur. Er wordt aangeraden kaarten zoveel mogelijk in de voorverkoop te kopen om teleurstellingen bij de kassa te voorkomen. Per voorstelling is er beperkt plek en vol is echt vol.

De voorverkoop is op zaterdag 19 januari van 10.00-12.00 uur aan de Prinses Beatrixstraat 2 en Kreuzeveen 43 in Vledder.

TEKST: Meppeler Courant


Er wordt al druk gerepeteerd. © Lesturgeon Vledder
Reacties uitgeschakeld voor Lesturgeon gaat weer de planken op