Lena Hopsasa

Een maffe klucht in drie bedrijven door J.E.G. Ruiter.

Ome Geert krijgt zijn familie op bezoek, omdat hij jarig wordt. De familie is eigenlijk alleen op ome Geert zijn geld uit en is dan ook hevig verontwaardigd als blijkt, dat hij een vriendin heeft, die ook nog eens op bezoek komt. Zij doen dan ook alles om haar in een kwaad daglicht te stellen. Zelf zijn zij evenwel ook niet zo zuiver op de graad. “Toevallig” dat Geert verdwenen is op de dag dat Lena haar opwachting maakt. Berend de overbuurman wordt dan ook prompt verliefd op de mooie Lena Hopsasa, die trouwens haar naam wel eer aandoet. Buurmeisje Martje en de tuinhulp Bertus doen ook nog hun duit in het zakje. Al met al een mooie klucht om te spelen en om er een leuk aantal karakters neer te zetten.

Gespeeld op zaterdag 31 januari, 7 en  14 februari 2015 in de Tippe in Vledder. Op zaterdag 7 maart 2015 in de Wiekslag in Wapserveen.

cropped-DSC_0046.jpg

V.l.n.r. Luuk Groen, Rini Kok, Patrick de Haan, Arend Jan Blomsma, Roelie Kuiper, Jannie Pals, Albert Trompetter, Lieneke Veenman, André Smink, Martijn Blum, Jan Hoogenkamp, Mart Beun, Hendrik Dooren.

In het nieuws

2015 lena2015 lena a2015